Földvilág Hősei

A Fairy Tail című sorozat alapján készült szerepjáték
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

View unanswered posts
 

Fiore Királyság

 
TopicsPosts
Last Posts
No new posts

Magnólia

Magnólia egy kereskedőváros, mely 60000 lakossal bír. Jelenleg két céh található a városban: a Fairy Tail és a Twilight Ogre. Hargeon kikötőtől északra található, csatlakozik Fiore vasút hálózatához, így meglehetősen gyorsan lehet utazni a környező városokba. Legnevesebb épülete a Kardia Katedrális.
00
No new posts

Hargeon Város

Fiore egyetlen kikötővárosa. Az itt élő emberek főleg halászatból és kereskedelemből élnek, mágikus eszközökkel nem igazán foglalkoznak. Hajó forgalma meglehetősen magas, ráadásul számos vonat indul innen északra a többi városba. A kikötőn és a vasútállomáson kívül a parkjairól is nagyon híres.
00
No new posts

Balzsam

Magnóliától nyugatra található üdülő falu. Leginkább fürdőiről híres.
00
No new posts

Crocus

Fiore fővárosa, itt él az uralkodó is. Az ország újjáépítése során a Varázsló Tanácsot is át helyezték ide, hogy a Királynőt védjék. A legnagyobb városa Fiore-nek, számos parkkal, bolttal, piaccal stb. A királyi palota a város közepén emelkedik ki az épületek közül, míg a nagy aréna kicsit távolabb kapott helyet. A múlt eseményei miatt számos Rúnalovag járőrözik az utcákon.
00
No new posts

Exceed falu

Senki sem tudja pontosan, hogy hol található. Annyi biztos, hogy Fiore erdeiben van valahol. Az Edolas-ból érkező exceed-ek otthona.
00
No new posts

Tuly

Egy egyszerű kis falu, mely leginkább az óratornyáról ismert. Natsu Dragneel az egyik küldetése során megsemmisítette a tornyot, ezért a falu lakói nem szívlelik a mágusokat, a Fairy Tail tagjait kimondottan utálják.
00
No new posts

Onibus

Magnóliától északra található város, mely része Fiore vasút hálózatának. Gyakran látogatják mágusok, ezért számos olyan fogadó és bolt van, amely elsősorban a mágusok igényeit próbálja kielégíteni. Egyik nevezetessége a színház.
00
No new posts

Oshibana

Egy kisebb város, mely Onibus-tól északra helyezkedik el. A város központjában helyezkedik el a vasútállomás, míg a határában az egykori Eisenwald céh épülete áll üresen.
00
No new posts

Clover

Egy kisváros, melyet hegyek és erdők vesznek körbe. Lényegében nincs komolyabb nevezetessége sem, viszont azt pletykálják, hogy régen a Céhek vezetői itt találkoztak, hogy megtárgyalják a dolgaikat.
00
No new posts

Margaret

Egy kisebb város Fiore délkeleti részén. Itt található a Lamia Scale otthona. Nagyon híres a Lamia Scale fesztiválja, a Hálaadás. Ez lényegében a város és a céh közötti kapcsolat miatt jött létre. A céh ezzel köszöni meg, hogy a város befogadja a mágusait.
00
Fiore Királyság Empty
 Topics  Replies  Author  Views  Last Posts 
No message.
 Back to top 
Users browsing this forum: None
Moderators:None
Permissions in this forum:You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
-
Jump to:  
New posts New posts
New posts [ Popular ] New posts [ Popular ]
New posts [ Locked ] New posts [ Locked ]
No new posts No new posts
No new posts [ Popular ] No new posts [ Popular ]
No new posts [ Locked ] No new posts [ Locked ]
Announcement Announcement
Global announcement Global announcement
Sticky Sticky