Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Föld Mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Föld Mágia   Sun Aug 16, 2015 9:52 pm

Föld Mágia

Ez a Mágia ág védekezésre és támadásra egyaránt alkalmas, a segítségével a környező földet(kőzetet, homokot, a talajt) lehet irányításunk alá vonni. Néhány mágus a segítségével képes a homokot acél keménységűvé változtatni, a sziklákat pedig lággyá.

Nyomtalan lábak
Leírás: A varázslattal a mágus képes saját magát, vagy mást elbájolni. Ezáltal nem hagy nyomot a csupasz talajon, homok, sár vagy más felületen, amin egyébként meglátszana. Hátránya azonban, hogy mágikus kisugárzást hagy maga után 3 napig, tehát azok alapján lehet követni a varázslat alanyát.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Föld Úszás
Leírás: A varázslat segítségével a használó képes elmerülni a földben és mozogni alatta. A föld alatt ő ugyanúgy kap levegőt, mintha a felszínen lenne.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Föld Levitáció
Leírás: A varázslattal a használó képes a magasba emelni köveket, esetleg a földből kiszakítani egy darabot, majd azt az ellenfelére dobni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Föld Manipuláció
Leírás: A segítségével a használó képes a talaj mozgatására. Képes a homokot mozgatni, esetleg összesűríteni, hogy azzal csapjon le, vagy egyszerűen csak kisebb hullámzó mozgást parancsol a talajra, amitől a mozgó élőlények(emberek, állatok stb) elesnek.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Sárágyú
Leírás: A varázslattal a mágus egy sárlövedéket képes kilőni maga előtt, ami képes a földhöz, vagy bármilyen szilárd felülethez hozzátapasztani azt, akit eltalál. Csak a célpont irányába kell mutatni és a lövedék abba az irányba indul el. Hátránya, hogy könnyű elugrani előle, ezért gyakran csak meglepetésként használják.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Kőbőr
Leírás: A varázslattal a mágus bőre kő keménységűvé válik. Ezt látszólag semmilyen külső jel nem mutatja, azonban ha megütik, vagy közönséges fegyverekkel eltalálják, azonnal megmutatkozik a varázslat. Ugyanis, a varázslat segítségével a mágus bőre képes eltörni az egyszerű fegyvereket(tehát nem mágikus fegyvereket), illetve a csontokat. Nagyon hasznos, ha valaki szereti a közelharcot.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Földformázás
Leírás: A varázslattal a mágus képes a kezei közé kerülő földet agyag módjára megformázni. Ez azonban csak akkor mennyiségű földet ölel fel, amennyit a mágus képes a két kezében megfogni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Kavicszápor
Leírás: A mágus egy adott irányba mutat, majd megjelenik a mágikus pecsétje, amiből több tucat éles, hegyes kavics kezd záporozni. Ha valakit eltalál, az komoly sérüléseket szenved, de akár meg is halhat, ugyanis rengeteg komolyabb sérülést is lehet vele okozni. Képzeljük csak el, ha valakinek a nyakát szúrja át egy ilyen kavics.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140

Platre Sonata

Leírás: A varázsló a kívánt irányba tartja a kezét, majd rövid koncentráció után, egy szikla öklöt lő ki abba az irányba. Elég komoly zúzódásokat képes okoz, akár csontokat is törhet.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Agyagállatok
Leírás: A varázslathoz szükséges a Földformázás. A Földformázás segítségével a mágus megformáz valamilyen állatot, majd rábocsátja ezt a varázslatot, amitől a forma életre kel. Az agyagállat olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint az eredeti. Kedvelt forma a kutya, vagy a farkas, ugyanis ezek nagyon jó őrző szolgálatot képesek teljesíteni, de akár utazásra alkalmas hátasokat is meg lehet alkotni vele. A vándorok által kedvelt varázslat, ugyanis az állat addig nem tűnik el, amíg nem semmisül.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Termékenység/Terméketlenség
Leírás: 1 órás rituálét kell tartani a helyen, ahol a varázslatot alkalmazni szeretnék, a hatás pedig az 1 óra letelte után fog jelentkezni. A segítségével egy hektárnyi területet lehet termékennyé, vagy terméketlenné tenni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200


Vas Sziklafal

Leírás: A használó a segítségével egy erős falat teremt maga elé. A fal különböző formájú lehet!
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200


Merci la Vie

Leírás: A használó csapdába ejti a célpontját a saját rossz emlékei között. Ha nem tudják kiszabadítani onnan, az áldozat kővé változik.
Varázserő: 600


Last edited by Mystogan on Tue Jun 27, 2017 9:31 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Re: Föld Mágia   Sun Feb 07, 2016 9:50 pm

Homok mágia


Porfelhő
Leírás: A varázslattal a mágus képes port felkavarni a saját zónáján belül, ami elvakít mindenkit, aki benne tartózkodik. A varázsló viszont képes érzékelni mindenkit, aki a felhőjében van.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Homokfal

Leírás: A varázslattal a mágus képes egy homokfalat maga elé teremteni, amiben elakadnak a dobó/lőfegyverek lövedékei.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Homoktest

Leírás: A varázslattal a mágus képes a testét homokká változtatni. A fizikai támadások ellen elég hatásos lehet.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 400

Homoklázadás

Leírás: A használó körbeveszi a célpontját homokkal, majd bezárja abba, végül felrobbantja azt.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Homok Robbanás

Leírás: A varázslattal a mágus képes a környezetében lévő homokot felrobbantani.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 250
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Föld Mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Elemi mágia-
Jump to: