Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Fegyver mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mystogan
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Fegyver mágia   Tue Jun 27, 2017 10:24 pm

Fegyver mágia

A segítségével különböző fegyvereket lehet tárolni és megidézni. Minél jobban elmerül ebben a varázslati ágban egy mágus, annál több fegyvert képes tárolni. Két stílusa van: a Lovag és a Lövész. A Lovag stílus követői közelharci fegyvereket és páncélokat raktároznak el, míg a Lövész követői különböző lőfegyvereket.

Kezdő szint:

Tárolás

Leírás: A varázslattal a mágus képes egy köztes teret/létsíkot megalkotni, amiben elraktározza a fegyvereit, vagy a páncéljait.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Idézés

Leírás: Ezzel a varázslattal képes a mágus magához idézni a korábban elraktározott felszerelést.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
Mystogan
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Re: Fegyver mágia   Tue Jun 27, 2017 10:25 pm

Lövész mágia
A fegyver mágia azon ága, amely a kézben lévő lőfegyvert erősíti, illetve egészíti ki különböző megoldásokkal.

Gyors tüzelés
Leírás: A varázslat segítségével a mágus képes nagyon gyorsan lőni a fegyverével. Így akár egy sima pisztollyal olyan gyorsan lőhet, mintha géppisztoly lenne, de akár puskákon is lehet alkalmazni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Bénító lövés
Leírás: A varázslattal a mágus képes olyan lövedéket kilőni a fegyveréből, ami találat esetén megbénítja az áldozatot. Csak az eltalált testrészt bénítja le, nem az egész embert. Tehát, ha valakit lábon találnak, akkor az a lába fog lebénulni ideiglenesen.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

A vadász célpontja
Leírás: A varázslattal a mágus meglövi a célpontot, amitől azon lesz egy mágikus jelz. Ezután a mágus bármikor megtalálja az illetőt, amikor csak akarja, pusztán koncentrálnia kell. A jel azonban 1 hét után eltűnik, tehát később újra meg kell jelölni a célpontot.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Sokkoló lövés

Leírás: A varázslattal a mágus egy elektromos lövedéket lő ki, ami találat esetén megsokkolja az áldozatot. Akit eltalálnak egy ilyennel, az azonnal össze esik és pár órára lebénul. A villám mágusoknak azonban természetes védelmük van ellene, tehát nem hat rajtuk(a Villám sárkányölőkre sem hat.)
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Tornádó lövés

Leírás: A varázslattal a mágus két fegyverrel lő egyszerre a célpontra. A szél elemű lövedékek egy kisebb tornádót alkotnak, ami vízszintesen szeli át a levegőt. Találat esetén komoly károkat okoznak a célpont testén, ráadásul el is repíthetik azt
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Töltény vihar

Leírás: Lényegében a "Gyors tüzelés" erőteljesebb változata. Itt pár másodperc alatt több száz töltényt képes kilőni a mágus a fegyveréből. Leginkább mágikus géppuskákon alkalmazzák, de például nagyon hatásos lehet egy revolver is, ha rengeteget lőnek vele pár pillanat alatt. Ilyenkor azonban a mágus sosem képes pontosan célozni, tehát csak nagyobb tömeg ellen igazán hatásos varázslat.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Széles lövés

Leírás: Egy újabb érdekes név. A varázslattal a mágus képes nagyobb területet lefedni a sörétes puskájának lövésével. Nagyon jó tömegoszlató támadás.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Sár lövedék

Leírás: A mágus kilő egy egyszerű lövedéket a fegyveréből. Amint a lövedék kapcsolatba kerül valamivel(tehát eltalál valamit), szétrobban és egy magas nyomású sárréteggel borítja be az eltalált dolgot(akár élőnyt is).
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Napfény lövés

Leírás: A mágus kilő egy mágikus lövedéket, ami találat esetén szétrobban és hatalmas fénykitörést okoz. Ez a fény képes elpusztítani minden szellemet és más sötét lényt(élőholtakat).
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 240

Nyomkövető lövedék

Leírás: A mágus először becélozza fegyverével az áldozatot, majd amint használja a varázslatot, egy nyomkövető lövedéket lő ki. Ez szinte mindenhová követi a célpontot, egészen addig, amíg el nem találja.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 210
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Fegyver mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Térbeli Mágia-
Jump to: