Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Egyéb varázslatok

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mystogan
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Egyéb varázslatok   Wed Apr 26, 2017 6:37 pm

Lánc Mágia

Leírás: A varázslattal a használó a mágikus pecsétjéből képes kilőni egy láncot, amelynek a végén kampók vannak(esetleg a lánc végén csáklya van). Miután kilőtte a láncot, a mágus elkapja vele a célpontot, akit ezután képes különböző tárgyaknak csapni. Esetleg arra is jó ez a varázslat, hogy elfogjunk valakit, vagy egy zuhanást úszhatunk meg egyszerűen azzal, hogy valamibe beleakasztjuk a lánc végét.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Táncvarázs
Leírás: Miután a használó mágikus táncába kezd, felfokozza minden társának a harci képességét, aki max 10m-es távolságban van tőle. Ha nem a társak harci képességét akarjuk fokozni, akkor az ellenségét lehet csökkenteni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100
Megkötés: Tánctudás

Mágikus Elnyelés
Leírás: A mágus megérint más mágia használókat, ezáltal képes lemásolni a mágikus képességét. Egyszerre csak 3 fajtát lehet így lemásolni. Így akár valaki rövid időre szerezhet magának Sárkányölő mágiát, Elemi mágiát és Alakváltást egyszerre. A használó azonban nem lesz képes minden egyes varázslatot használni, amit a célpontja tud, csak azokat használhatja, amelyekhez elegendő Varázsereje van.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200
Megkötés: Kezdéskor nem választható

Utánzó Mágia
Leírás: A Mágikus Elnyelés változata. Itt azonban a használó csak azokat a varázslatokat tudja leutánozni, amelyeket látott. Tehát ha valaki egy lángoló lövedéket használt a közelében, akkor csak lángoló lövedéket tud utánozni, más tűzvarázslatokat nem.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180
Megkötés: Kezdéskor nem választható

Álomvarázs
Leírás: A varázslattal a mágus képes elaltatni egy, vagy akár több személyt is.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Telekinézis

Leírás: A varázslattal a mágus képes különböző dolgokat a magasba emelni és mozgatni. Csak szilárd, vagy folyékony dolgokra hat.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Telepátia
Leírás: A varázslattal a mágus képes gondolati úton társalogni másokkal, pusztán csak kapcsolatba kell lépnie a célpontokkal. Ha több ember között jött létre a kapcsolat, akkor mindannyian hallják, amit a másik mond és képesek egymással beszélni. A csoportos társalgáshoz elég, ha csak egy mágus ismeri a varázslatot, ő fogja a kapcsolatot létrehozni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140

Teleportálás

Leírás: A varázslattal a mágus képes szabadon teleportálni. Elsősorban a Rúnalovagok használják ezt a varázslatot. Hátránya, hogy gyorsan felemészti a mágus varázserejét, ezért nem érdemes minden egyes támadás elől elteleportálni!
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 300


Last edited by Mystogan on Tue Jun 27, 2017 9:10 pm; edited 6 times in total
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
Mystogan
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Re: Egyéb varázslatok   Wed Apr 26, 2017 6:44 pm

Lövedék Varázs

Leírás: A mágus pisztolyt formáz a kezével, majd a mutató és a középső ujjából egy mágikus lövedéket lő ki.
Elsajátításhoz Szükséges Varázserő: 100

Lövedék Varázs: Lyukasztó lövedék

Leírás: A lövedék varázs altípusa. A varázsló itt egy sokkal erősebb lövedéket hoz létre, ami képes keresztül lyukasztani tárgyakat vagy élőlényeket.
Elsajátításhoz Szükséges Varázserő: 120

Lövedék Varázs: Robbanó lövedék

Leírás: Szintén a lövedék varázs altípusa. Itt egy sokkal erősebb mágikus lövedéket hoz létre a mágus, ami becsapódáskor felrobban.
Elsajátításhoz Szükséges Varázserő: 180


Kötelék Varázs

Leírás: A varázslat segítségével mágikus kötelet vagy hasonló eszközt lehet létrehozni, amivel meg lehet kötözni a célpontot.
Elsajátításhoz Szükséges Varázserő: 100

Kötelék Varázs: Nekōsoku Kötél

Leírás: A varázslattal egy mágikus kötelet lehet létrehozni, amit irányítani is lehet, így akár távolról is "meglasszózhatjuk" a célpontunkat.
Elsajátításhoz Szükséges Varázserő: 120

Kötelék Varázs: Macska Csapás

Leírás: A varázslattal szintén mágikus kötelet lehet létrehozni, azonban itt a kötél spirálisan mozog és ostorszerűen megcsapja a célpontot.
Elsajátításhoz Szükséges Varázserő: 140

Hullám Varázs

Leírás: A varázslattal egy olyan mágikus mezőt lehet létrehozni, ami lenullázza egy bizonyos mágia erejét. Hátránya, hogy egyszerre csak egy mágia típust képes semlegesíteni.
Elsajátításhoz Szükséges Varázserő: 150

Hullám Varázs: Hullám Lendület

Leírás: A Hullám Varázs fejlesztett változata. Két típusa van: Dinamikus(1. kép) és Statikus(2.kép). A Dinamikusnál a használó  hátra tárja a karjait, majd a kezéből egy mágikus hullámot lő ki, ami jelentősen meggyorsítja őt. A Statikusnál a használó egy olyan mezőt hoz létre a célpont körül, ami azonnal semlegesíti az aktiválni kívánt varázslatot.
Elsajátításhoz Szükséges Varázserő: 200
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Egyéb varázslatok
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Általános Mágia-
Jump to: