Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Levegő/Szél Mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Levegő/Szél Mágia   Sun Aug 16, 2015 9:39 pm

Levegő/Szél mágia:

Ezzel a mágia ággal a környező levegőt, illetve szelet lehet befolyásolni, létrehozni. A segítségével a használó képes éles szeleket megalkotni, vagy egyszerűen csak elszívhatja az oxigént az áldozata elől. Gyakori eset, hogy valaki mágikus komponenst(segédeszközt) használ ezen varázslatok megalkotásához. Ilyen lehet a legyező, vagy valamilyen mágikus fegyver, ami összhangban van a levegővel.

A Szél Ökle
Leírás: A varázslat a használó ütésére aktivizálódik. Amerre üt egyet a varázsló, arra elindul egy kisebb levegő gömb, ami ha eltalál valamit, azt képes hátra lökni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Léglövedék

Leírás: A varázslattal a mágus a magasba emel kisebb tárgyakat, majd azokat kilövi egy meghatározott irányba.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Levegő Manipuláció
Leírás: A varázsló ezzel a varázslattal képes irányítani a környező levegőt. Képes kis mértékben megváltoztatni annak oxigén tartalmát, illetve a szél mozgást is befolyásolhatja.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő:100

Szellőtest
Leírás: A varázslat segítségével a használó képes a mozgását légiesebbé változtatni. Ezáltal képes könnyebben elugrani támadások elől, ráadásul nagyobb magasságokból lassabban esik le.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Szélcsarnok
Leírás: A mágus összecsapja a tenyereit, majd mély lélegzet után maga elé fújja a levegőt. Ezáltal egy hatalmas széláramlat indul meg a varázsló előtt, ami elfúj minden könnyebb dolgot, ami az útjába kerül. Emberek feldöntésére nem igazán alkalmas, bár meg akadályozza azt, aki elindul a széllel szemben(gyerekeket képes hátra dobni).
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Levegőlövedék
Leírás: A mágus adott irányba mutat, majd elindul arra egy alig látható lövedék, ami képes hátra dobni azt, akit eltalál. Ezen kívül még akár csontokat is törhet, ha a használó nagyobb energiát visz a támadásba
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Légörvény
Leírás: 2 módja van a használatának. Az egyik támadó, a másik védekező jellegű. A támadó jellegűnél a mágus a célpontja körül mozgatásba hozza a levegőt, majd megemeli azt és megforgatja, ami után egy tetszőleges irányba eldobja. Igen hatásos lehet, mivel a célpont akár szédülni is kezdhet tőle. A másik felhasználásnál a mágus vagy saját magát, vagy valamelyik bajtársát veszi körbe a levegővel, amit szintén örvénylő mozgásra sarkal. Azonban itt a szél nem kapja fel a célpontot, hanem csak körülötte örvénylik. A levegő ebben az esetben megvédi a célpontot a különböző lövedékek elől, esetleg a közelharci fegyvereket is képes eltéríteni útjuktól.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140

Lebegés

Leírás: A varázslattal a használó egy légörvény segítségével a magasba emelkedik, ezáltal lebegni kezd. Csak lassú mozgást eredményez, tehát nem fog száguldozni a levegőben.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Ködtest

Leírás: Egy nagyon hatásos varázslat, ugyanis a segítségével a használó teste rövid időre légiessé válik. Csak pár körig lehet fenntartani, de ennek ellenére nagyon hasznos, mivel ilyenkor nagyon gyorsan tud mozogni a varázsló, ráadásul képes áthatolni a legkisebb réseken is. Különlegessége, hogy ilyen alakban semmilyen varázslat és fizikai hatás nem hat a varázslóra, viszont ebben a formában ő sem képes más varázslatot létrehozni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 170

Szelek szárnyán
Leírás: A Szélcsarnok erőteljesebb változata. Itt a mágus már akkora szelet teremt, amivel már embereket és nehezebb tárgyakat is a levegőbe lehet emelni és jó távolra fújni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180

Mágikus Széltenyér

Leírás: A varázsló össze üti a tenyereit, ami egy erőteljes tornádót indít el. A szél akár sziklákat is összezúzhat.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180

Szélpenge

Leírás: A mágus egy adott irányba mutat, majd a varázslat aktiválása után több száz éles széllövedék indul el a mutatott irányba. Komoly károkat képes okozni, embereket akár meg is ölhet.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180

Viharpáncél

Leírás: A varázslattal a használó gyorsan mozgó légörvénnyel veszi körbe magát, amely bentről kifelé fúj. Nem csak a védelmet növeli, hanem felhasználja a szél pusztító erejét is, így aki meg próbálja érinteni a varázslót, azt erőteljesen hátra löki a védővarázs.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Légkupola

Leírás: A varázslattal a mágus képes egy levegő kupolába zárni az áldozatait, amiben nagyon kevés levegő van. A bent tartózkodók légszomjban szenvednek, ráadásul az alacsony légnyomás bántja a fülüket, ami elviselhetetlenül fáj.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 210

Emera Baram

Leírás: A varázsló először hatalmas szélvésszel veszi körbe magát, majd a mutató és középső ujjaival egy X-et formál. Ezt követően egy erőteljes, koncentrált széllövedéket lő ki az adott irányba a mágus, ami hatalmas pusztítást képes okozni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 300

Metsu

Leírás: A varázsló a célpont feje mellé rakja a kezét, majd mágikus csapást mér az áldozatra, aminek hatására kiszívja annak minden mágikus erejét. A mágikus erő ezután a levegőben fog szállni pár pillanatig, majd lecsap a célpontunkra(ugyanarra akitől kiszívta a mágikus erőt). A támadás ereje attól függ, hogy mekkora varázserővel rendelkezik a mágus.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 600

Szélfal

Leírás: A varázslattal a mágus képes egy adott területet szélfallal/aurával beborítani. A varázslat célja hogy a bent tartózkodókat elzárják a külvilágtól. Kintről bárki be tud menni, azonban ha valaki meg próbál kijönni a szélfalból, azt darabokra tépik az éles szélpengék.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 800


Last edited by Mystogan on Sun Feb 07, 2016 9:00 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Levegő/Szél Mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Elemi mágia-
Jump to: