Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Csillagszellemek

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Csillagszellemek   Thu Mar 31, 2016 6:47 pm

Arany Kulcsok
Ezekből a kulcsokból csak egyetlen darab van a világon, nagyon ritkán találhatóak meg valamelyik boltban.

Név: Aquarius
Leírás: Egy sellő, aki egy kancsó vizet tart a kezében. Nagyon erős, de csak nagyon nehezen irányítható, ugyanis heves természetű és nem tűri, ha a tulajdonosa gyenge. Aquarius eléggé szeszélyes és becsmérelő személyiség. Meglehetősen fenyegető és parancsoló hangnemben beszél. Harcban nem érdekli ki barát és ellenség, támadása mindenkire hatással van. Csak vízben lehet megidézni, vagy a kapunyitó kulcsnak vízzel kell érintkeznie a nyitás pillanatában. Általában nem érintkezik a vízzel vagy a földdel, csupán lebeg felette néhány centivel.
Képességei:
- Mester szintű vízmágus
- Víz mágia használata: Képes Víz alapú varázslatokat használni.
- Óriás Hullám: Egy pusztító erejű vízmágia, a segítségével képes egy hatalmas hullámot megindítani, ami a legnagyobb hajókat is képes megsemmisíteni.
- Levitáció: Képes a levegőben lebegni a segítségével.
Idézés: 600Ve


Név: Taurus
Leírás: Taurus egy hatalmas két és fél méter magas, kidolgozott izomzatú, humanoid bika, vagy ha úgy jobban tetszik, Minotaurusz. Ruházata elég hiányos. Csupán egy sötétkék bőr alsógatyát, egy övet, bakancsot és barna ujjatlan kesztyűt visel. Hátán egy hatalmas kétélű csatabárd van, amit harcban szokott használni. Nagyon perverz, könnyen belezúghat a szép nőkbe.
Képességei: Nagyon erős fizikumú, ereje akár 10 emberébel is felér.
Idézés: 200Ve


Név: Cancer
Leírás: Egy igazi fodrász, a mondatai végén mindig elhangzik az „-ebi” szó. Mágikus ollóival ugyanolyan hatékonyan bán el az ellenfeleivel, mint a rábízott frizurával.
Képességei: A mágikus ollóival képes átvágni szinte mindent, de leginkább hajvágásra szokta használni(Mágustól függ, mire használja Cancer-t.).
Idézés: 100Ve


Név: Virgo
Leírás: Virgo, a Szűz. Kinézete az aktuális tulajdonosától függ, de ruhára mindig a cselédkosztüm a jellemző. Haja rózsaszín, a csuklóin pedig bilincsek vannak. Olyan, mint egy igazi cseléd, mindig igyekszik a tulajdonosa kedvében járni. Az arcán általában semmilyen érzelem nem tükröződik.
Képességei:
- Ásás: Képes fúró módjára leásni a talajba, ráadásul minden kőzeten át tudja vágni magát.
- Spica Zár: Lényegében a Víz Zár nevezetű vízmágia földdel kivitelezett változata. A segítségével Virgo a környező kőzetekkel körbe veszi a célpontot és csapdába ejti.
- Spica Lyuk: A varázslattal Virgo megragadja a célpontot, majd felugrik vele és a földre dobja. Ezáltal egy kisebb krátert/gödröt hoz létre, ami fogva tartja az áldozatot.
- Alakváltás: Képes a tulajdonosa kedvére változtatni a külsejét.
- Lánc mágia: A varázslattal a csuklójára erősített bilincseket és láncokat képes irányítani, amelyekkel elverheti a célpontjait.
Idézés: 100Ve


Név: Saggitarius
Leírás: A Nyilas, vagy az Íjász. Ló jelmezbe öltöztetett férfi, akinek a kezében egy kiváló minőségű íj, míg a hátán egy teli tegez van. Nagyon fegyelmezett, hű a gazdájához. A tulajdonosa minden kérését elvégzi amennyire tőle telik.
Képességei: Nagyon jó céllövő, az íjával szinte sosem téveszt célt.
Idézés: 150Ve


Név: Loke/Loki/Leo
Leírás: Ő az Oroszlán. Narancsos-barnás hajú, szemüveges fiatal tinédzsernek néz ki, a ruházata változó, de főleg öltönyt és nyakkendőt visel. A jobb kezének mutatóujján egy aranygyűrű van. Lovagias és hű természetű. Nagyon odafigyel mind a külsejére, mind a szép hölgyekre.
Képességei:
- Regulus: Lényegében egy gyűrűmágia, amit Leo a gyűrűjével képes előhívni. Főleg fénymágiát használ ezáltal.
- Oroszlán Fényesség: Leo előhívja Regulus-t, majd lényegében egy hatalmas fénykitörés jelentkezik körülötte. A varázslattal mindenkit el lehet vakítani, aki a környéken van és oda néz.
- Regulus Ütközése: A varázslattal Leo a gyűrűjébe koncentrálja a mágikus energiáit, majd azt egy hatalmas fénycsóva formájában kilövi maga előtt. A fény egy oroszlán képét veszi fel. Ha valakit eltalált, azt komolyan megsebzi. Valószínűleg nem lesz képes utána felállni az áldozat.
- Regulus Ütés: A jobb kezébe gyűjti az energiáit, majd egy ütést mér a célpontjára. A gyűrű végig sárgán világít. A szimpla ütést erősíti fel a varázslat, ráadásul az árnylényeket azonnal elpusztítja a találat.
- Regulus Sugár: A varázslattal a gyűrűből egy fénysugarat lő ki a megadott irányba, ami komoly károkat tud okozni.
- Ezen kívül Leo nagyon jó a pusztakezes harcban, ráadásul igazán jó az állóképessége, tehát elég nehéz őt legyőzni.
Idézés: 200Ve


Név: Gemini
Leírás: Az Ikrek. Két kékszínű teremtmény, fekete gombszemekkel. Gemi a fiú, akinek szája egy "V"-t formál, Mini pedig a lány.
Képességeik:
- Levitáció: Képesek lebegni.
- Arcjáték: Képesek a segítségével felvenni azoknak az alakját, akikkel kapcsolatba léptek. Ha felvették valakinek az alakját, akkor rendelkeznek annak minden tudásával, tehát képesek használni az illető varázslatait is.
Idézés: 300Ve


Név: Aries
Leírás: Egy fiatal lány, akinek hosszú rózsaszín haja van, ráadásul a fejét szarvak is díszítik. Gyapjúból készült ruhát visel. Nagyon szégyenlős és udvarias lány, mindig mindenért bocsánatot kér.
Képességei:
- Gyapjú mágia: Ezzel a különös varázslattal képes a gyapjút manipulálni, illetve létrehozni.
- Gyapjú bomba: Mágikus gyapjút teremt, amit az ellenfelei irányába lő ki. Ha eltalál valakit, azt jó messzire repíti és elkábítja.
- Gyapjú lövés: Mágikus gyapjú csóvát lő az ellenfeleire, amely találat esetén beborítja azt. Akiket elkap, melegséget éreznek, illetve lassan elálmosodnak.
- Gyapjú fal: Itt is rózsaszín mágikus gyapjút idéz meg, azonban itt a gyapjú egy fal alakját veszi fel, ami megállít szinte minden támadást.
- Nagyon jó az ökölharcban.
Idézés: 50Ve


Név: Scorpio
Leírás: Egy igen magas barna bőrű férfi, akinek a feje egyik oldalán a haj piros, a másik oldalán pedig fehér. Hátul egy skorpió farkára emlékeztetű ágyu van.
Képességei:
- Homok mágia: Képes a környező homokot irányítani vele.
- Homok Ágyú: Scorpio ennél a varázslatnál négykézlábra áll, tehát tényleg úgy néz ki, mint egy igazi skorpió. Az ágyujával a kívánt irányba céloz, majd egy hihetetlenül erős homoksugarat lő ki. Akit eltalál, komoly zúzódásokat okoz, akár még csontot is törhet vele.
Idézés: 300Ve


Név: Capricorn
Leírás: Leginkább egy kétlábon járó kecskére hasonlít. Nagyon hűséges, mindig higgadt, semmilyen érzelmet nem mutat ki.
Képességei:
- Nagyon jó a kézitusában
- Nagyon erős
- Emberi alárendelt idézés: A varázslattal a következő segítőket képes maga mellé idézni:
-- San Jyao Shin, Rubengard hőse, : A Rubengardi Civil Háború hőse, nagyon jó közelharcos.
-- Samagui, Belparaso Vadásza: Földvilág északi területein élt valamikor, nagyon jó vadász. Kiváló nyomolvasó és mesterien bánik az íjával.
-- Lovag idézés: Különböző lovagokat idéz meg a segítsével
-- Emberi Alárendelés: Ezzel a varázslattal képes az egyes emberekből alárendeltet készíteni, így képes azokat megidézni később.
Idézés: 600Ve

Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Csillagszellemek
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Világleírás :: Játszható fajok és Bestiárium :: Bestiárium-
Jump to: