Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tűz Mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Tűz Mágia   Sun Aug 16, 2015 9:34 pm

A Tűzmágia használói képesek a környezetükben lévő tüzek befolyásolására, illetve magasabb szinten képesek létrehozni tüzeket, majd formálni azt.Tűztáncoltatás
Leírás: A mágus a segítségével képes a környezetében lévő tüzek irányítására, „táncoltatására”. Így akár képes leugratni a tüzet a fáklyáról, vagy mondjuk egy gyertya lángját fokozni.
Elsajátításához szükséges Varázserő: 100


Tűznyíl
Leírás: A varázslat segítségével a varázsló képes a közeli tűzből egy lángoló lövedéket „kilőni”, ami leginkább egy nyílhoz hasonlít. A Tűztáncoltatással szemben az az előnye, hogy a tűz forrása nem szűnik meg, hanem annak hőjéből hozza létre a lövedéket.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100


Szalamandrabőr
Leírás: Egy alapvető védőmágia, aminek hatására a varázsló bőre vöröses színű lesz. Használat után 3 körig az alkalmazó immunis a természetes tüzekkel szemben(tehát olyanok ellen véd, amit nem varázslattal hoztak létre)
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100


Izzó érintés
Leírás: A varázslat segítségével a mágus egy röpke pillanatra képes felmelegíteni a tenyereit, annyira, hogy ha valakit megérint vele, az kínzó fájdalmat fog érezni. Maga a varázsló nem fog megsérülni a saját varázslatától, az azonban akit megérint súlyos égési sérülést szenved: a bőre hólyagos lesz, folyamatosan fájni fog a kézlenyomat, ahol megérintették.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100


Lángcsóva
Leírás: A varázslattal a mágus képes egy kisebb lángcsóvát maga elé varázsolni, ami lángra lobbantja az éghető dolgokat, ráadásul komoly égési sérüléseket okoz az élőlényeknek. A varázsló csak maga elé tartja a kezeit, majd rövid koncentráció után a tenyereiből megindul a lángcsóva.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150


Lángok nyelve
Leírás: A varázslattal a mágus képes a kiválasztott személlyel lángokon keresztül beszélni. Ehhez nincs másra szüksége, mint egy személyes holmira a célponttól, illetve az, hogy mindketten tűz közelében legyenek. Ez lehet gyertyalángtól kezdve egy hatalmas máglya is.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100


Lobogó penge
Leírás: Egy tűz alapú bájolásról van szó. A mágus a segítségével egy vágófegyver pengéjét borítja be lángokkal, ami ezáltal sokkal komolyabb sérüléseket képes okozni. Fegyvermágusok gyakran elsajátítanak ilyen bájolásokat, mivel ezzel tovább növelhetik a fegyvereik hatékonyságát.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Lángpenge
Leírás: Az előző varázslathoz sokban hasonlít. Itt azonban a varázsló nem egy fegyvert bájol el, hanem a levegőben megidéz egy lángnyelvet, ami általában egy kard alakját veszi fel. Miután a mágus megidézte a fegyvert, az rátámad a megidézője által választott célpontra. Csak mágikus páncélzattal és fegyverrel lehet kivédeni a támadást.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140

Vörös szőnyeg

Leírás: A varázslattal a mágus képes lángokból egy szőnyeget a lába alá idézni, ami elrepíti őt. A sorozatban Bora használta ezt a varázslatot.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180

Név: Tűzlövedék

Leírás: A mágus egy adott irányba mutat, majd a keze előtt megjelenik a mágikus pecsétje, amiből egy lángoló gömb jön elő és repül a mutatott irányba. Ha betalál, akkor lángra lobbantja az éghető tárgyakat, az élőlényeknek pedig égési sérüléseket okoz.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 110

Tűzzápor
Leírás: Az előző varázslat tovább fejlesztett változata. A mágus itt nem egyetlen lövedéket lő ki a mutatott irányba, hanem legalább tízet.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Tűzfal
Leírás: A varázslattal a mágus egy lángoló falat  emel maga elé, ami maximum embermagasságú lehet és 3m széles. Aki áthalad a lángokon, az valószínűleg belehal az égési sérülésekbe.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 170

Tűzaura
Leírás: A varázslattal a mágus képes a teste körül egy lángoló aurát létrehozni, ami megvédi őt. Ha valamilyen élőlény próbálja megérinteni(megütni és hasonló), vagy valamilyen éghető tárggyal próbál kárt okozni a használónak, az megég. Különlegessége, hogy az ilyen aurát senki nem látja, kivéve a mágusok.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140


Last edited by Mystogan on Tue Jun 27, 2017 9:29 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Re: Tűz Mágia   Sun Feb 07, 2016 10:28 pm

Lila Tűz: A Lila Tűz a mágia manipulálásának egy speciális változata, amelyet nem lehet elfújni széllel, illetve vízzel eloltani. Másik érdekessége, hogy lényegében szilárd lángokat eredményez, amellyel dolgokat lehet megfogni.

Lila Háló

Leírás: A varázslattal a mágus a lila lángokból lényegében kötelet hoz létre a célpontjai körül és képes őket foglyul ejteni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150


Lila Eső

Leírás: A mágus a célpontja irányába mutat a karjával, majd a mágikus pecsétjéből több lila lánglövedék indul el, amelyek találat esetén komoly sérüléseket képesek okozni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 160


Lila Sugár

Leírás: A mágus egy hosszú csóvában hozza létre a lila tüzet, amivel akár ostorként verheti el az ellenfeleit.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Tűz Mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Elemi mágia-
Jump to: