Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Exceed - Játszható

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Exceed - Játszható   Mon Mar 07, 2016 9:51 pmAz Exceed-ek nem őshonosak Földvilágon. Edolas-ból kerültek át erre a világra. A pontos számukat nem lehet meghatározni, de nincsenek túl sokan. Kezdetben azzal a küldetéssel érkeztek Földvilágra, hogy szerezzék meg a Sárkányölőket és vigyék őket Edolas-ba. A küldetés csak részben sikerült. Ezt követően Mystogan Fordított Anima nevezetű varázslatának köszönhetően rengeteg Exceed érkezett Földvilágra. A Játékosnak, ha Exceed karaktert akar készíteni, el kell döntenie, hogy a küldetés vagy Mystogan által került-e a világunkba.

Egy mágikus fajról van szó, melynek tagjai leginkább a különböző macskákra hasonlítanak. Mivel csak nekik volt varázserejük Edolasban, ők voltak az uralkodók. Földvilágban viszont jelentősen megcsappant a mágikus energiájuk, éppen ezért csak az Aera képességük maradt meg. Általánosságban eléggé lusták, ezért ritka, hogy bármelyik Exceed is kitűnne a többi közül. Kivételek persze vannak, ők képesek különböző varázslatokat, esetleg egész mágia ágat elsajátítani. Kedvelt varázslatuk az alakváltás, amivel akár emberi külsőt is szerezhetnek maguknak.
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Exceed - Játszható
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Világleírás :: Játszható fajok és Bestiárium-
Jump to: