Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Fejlődés

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Fejlődés   Tue Feb 23, 2016 8:54 pm

Varázserő
A játék során a fejlődést leginkább a Varázserő növekedésével lehetne jellemezni. A karakterek ezt használják a varázsláshoz, illetve ez mutatja meg, egy adott karakter mennyit tud varázsolni. Ha a Varázserő a használat közben 0-ra, vagy az alá csökken, akkor azonnal elájul.

-Varázserő szerzése/növekedése:
Három módon növekedhet a Varázserő. Az egyikmódja a játék, amely a játéktéren történik. Egy-egy kaland, vagy küldetés végén a mesélő Varázserővel és Gyémánttal jutalmazza a játék(esetleg más ajándékkal is).

A másodikmódja a Napló írás. A Naplóra viszont kevesebb VE jutalom jár, mint egy rendes játékért.

A harmadik mód pedig az ajándék. Év végén, esetleg valamilyen más esemény okán is lehet Varázserőt szerezni.


Varázslat tanulás

A játékosok több módon szerezhetnek új varázslatokat. Egyik módja, ha a játéktéren, mesélő által levezényelve tanulja a karakter egy mestertől, vagy olyantól aki ismeri az adott varázslatot. A varázslat megtanulása általában ingyenes, de megeshet, hogy az NJK pénzt kér cserébe.
Másik módja, ha egy JK megtanítja egy ismert varázslatát egy másik JK-nak. Ebben az esetben viszont a Mágus Tanács mondja ki, mikor tanulta meg az illető a varázslatot. A varázslat tanulásának árát a tanító JK határozza meg!
Naplóban is lehet varázslatot tanulni. Ezt a Napló Tanulás részében kell közzétenni. Naplós tanulásnál viszont maga a varázslat pénzbe kerül! Ilyenkor a tanulandó varázslat Varázserő értékének a százszorosát kell nézni. Tehát ha a VE 20, akkor 2000 Gyémántba kerül a tanulás.

Varázslat tanulásánál leginkább azt kell figyelembe venni, hogy van-e elég Varázserőnk hozzá. Éppen ezért csak olyan varázslat tanulható, amit legalább kétszer el tud sütni a karakter úgy, hogy nem ájul be. Tehát, ha egy karakternek a Varázsereje 100, akkor csak olyan technikát tud megtanulni, ami maximum 40-45 VE-be kerül!
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Fejlődés
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Szabályzat-
Jump to: