Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Elemi Erő

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Elemi Erő   Thu Jan 21, 2016 10:40 pm

Elemi Erő
Az elemi erő egy igen különös mágiatípus, amit leginkább a levegő vagy szél mágiához lehetne hasonlítani. Az elemi erő szabad szemmel szinte teljesen láthatatlan, éppen ezért nehéz védekezni ellene.

Ökölvarázs
Leírás: Alapvető támadó varázslat. A mágus üt egyet, majd abba az irányba elindul a nyers elemi erő. Ha valakit eltalál, olyan, mintha a varázsló tette volna. A varázslat hatótávja 20m, utána elenyészik.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Varázskéz
Leírás: A varázslattal a magasba emelhetünk tárgyakat, illetve mozgathatjuk azokat a levegőben. Ha a varázsló úgy kívánja, akár az ellenfeleinek is dobhatja a tárgyakat. Ezen kívül személyeket ránthatunk magunkhoz, vagy lökhetünk el a segítségével!
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Páncélvarázs
Leírás: A varázslattal egy aurát hozhat létre maga körül a varázsló, ami Elemi Erőből áll. Ez a páncél képes felfogni minden fizikai támadást, illetve bizonyos szinten a gyengébb varázslatok ellen is véd.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Pajzsfal
Leírás: A varázslattal egy láthatatlan falat lehet létrehozni, amit Elemi Erő alkot. Ha valaki nekimegy a falnak, akkor lepattan róla, ráadásul varázslatokat is ki lehet védeni vele.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Dárdavarázs
Leírás: Az Ökölvarázs fejlettebb változata. Ez a varázslat is ütésre aktiválódik, viszont ha ez betalál, akkor képes csontokat is törni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 170

Védőburok
Leírás: A varázslattal egy Elemi Erő kupolát lehet létrehozni, ami minden irányból védi a használóját. Lényegében hasonlít a Páncélvarázshoz, csak ezzel akár egy pár fős csapatot is meg lehet védeni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Ostorcsapás
Leírás: A varázslattal egy láthatatlan Erő ostort lehet létrehozni, amivel lecsaphatunk az ellenfélre.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 210

Mennyei Csapás
Leírás: A varázslat lényegében egy erőteljes robbanást hoz létre. Ha emberek között jön létre a kitörés, akkor félre repíti őket és nagy valószínűséggel csontokat is tör.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 230

Sziklazápor
Leírás: A varázslattal az Elemi Erőt több apró lövedékként lehet létrehozni, amely aláhullhat a levegőből, vagy egyszerűen vízszintesen szelheti át a levegőt. Nehéz védekezni ellene, mivel ez is szinte teljesen láthatatlan, az áldozat/áldozatok csak annyit érzékelnek, hogy számos találat éri őket, akárha kövek találnák el.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Faltörő Kos
Leírás: A varázslattal varázsló egy hatalmas Erő csóvát lő ki, ami képes falakat áttörni, akár egy faltörő.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 250

Polipvarázs
Leírás: Az Ostorcsapás erőteljesebb változata. A segítségével több Erő csápot lehet létrehozni, amelyeket úgy használhatunk akár az ostorokat, vagy akár ahogy a polip a csápjait.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 300

Pusztító Pöröly
Leírás: A varázslattal egyszerre két Erő „pörölyt” lehet létrehozni. A varázslat lényege, hogy egyszerre két oldalról támadjuk az ellenfelet és lényegében összezúzzuk a támadással.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 350

Repülés
Leírás: A varázslattal a mágus képes a levegőbe emelkedni és repülni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 380

Nova
Leírás: A varázslat a mágus körül jön létre. Az aktiválás után egy hatalmas, Elemi Erő kitörés történik, aminek a középpontja maga a használó. A varázslat letarol mindent, ami a használó körül van, legyen az fal, épület, vagy emberek. Érdekessége hogy tökéletesen véd az ellenséges varázslatok ellen is.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 500
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Elemi Erő
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Elemi mágia-
Jump to: