Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Víz Mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Víz Mágia   Sun Aug 16, 2015 9:23 pm

Víz mágia
Ez a mágiaág a víz elemen alapul. A használói képesek manipulálni, formázni a környezetükben lévő vizet, illetve saját maguk is képesek létrehozni azt.

Vízütés

Leírás: A használó a környező vízből körbe veszi az öklét vízzel, majd megüti az ellenfelét. Az ütés erősségét növeli
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Víz Manipuláció
Leírás: A varázslat segítségével a használó képes irányítani a környező vizeket. Kisebb hullámokat hozhat létre a felszínen, esetleg vékonyabb vízostorokká formálhatja a vizet, amivel csapást mérhet a célpontjára.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Buborék

Leírás: A varázsló a segítségével képes a vízből buborékot létrehozni, ami tele van levegővel. Ha valaki a víz alatt szeretne utazni, az a segítségével megteheti!
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Permet
Leírás: A segítségével a mágus képes 1m sugarú körben a levegőben vízpermetet létrehozni. A benedvesített területet nehezebb meggyújtani, de akár a hőségtől megfáradt, kiszáradt utazókat is felfrissítheti kissé.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Köd idézés
Leírás: A varázslattal a mágus képes ködöt idézni egy 20m sugarú területre. A sűrűségét a varázsló határozza meg, így akár olyan sűrű is lehet, hogy 1cm-re se lehet látni. A mágus természetesen a saját maga teremtette ködön belül mindent érzékel, tehát előnybe kerül azokkal szemben, akik bele kerültek.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Varázskulacs
Leírás: Egy víz alapú bájolásról van szó, a segítségével a mágus elbájolhat egy kulacsot. A mágus először egy fém golyót dob a kulacsba, majd rövid koncentrálás közben kimond egy varázsszót(ezt a használó találja ki). Ezután egy tetszőleges italt önt a kulacsba, azonban az el fog tűnni. A következő lépésben újabb fém golyót dob a kulacsba a varázsló, majd egy másik varázsszót mond ki, ami után újabb italt tölt a kulacsba. A varázslat hatására a kulacsban található golyók és italok eltűnnek. Viszont, ha kimondja a korábban meghatározott varázsszavakat, akkor az ital megjelenik a kulacsban és megihatja azt.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Vízsugár

Leírás: A mágus kinyújtja a kezét és egy megadott irányba mutat nyitott tenyérrel. Rövid koncentráció után megjelenik a tenyere előtt a mágikus pecsétje, majd egy erőteljes vízsugár csapódik ki belőle, ami képes fellökni a célpontot. Aquarius a kancsójából lövi ki a vizet.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140

A Víz szava
Leírás: A varázslattal a mágus képes beszélni egy személlyel, aki szintén víz közelében tartózkodik. A varázslathoz egy személyes tárgy szükséges az alanytól, akivel a mágus beszélni szeretni, illetve mindkettőjük közelében kell, hogy legyen legalább 1 pohárnyi víz.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Hullámvarázs
Leírás: A varázslattal a mágus képes kisebb nagyobb hullámokat a víz felszínére idézni, amivel képes felborítani a csónakokat.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Vízlövedék
Leírás: A varázslattal a mágus képes egy vízgömböt maga előtt kilőni, ami nagyon gyorsan mozog egyenes irányba, illetve komoly sérüléseket okoz. Ha betalál képes csontokat is eltörni. A varázslónak egyszerűen csak a kívánt irányba kell mutatni, majd a következő pillanatban elindul a lövedék.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 170

Záporozó lövedék
Leírás: Az előző varázslat továbbfejlesztése. Itt a mágus már több tucat halálos vízlövedéket lő ki az adott irányba. Ráadásul, ahogy mozgatja a karját, az irány változik, tehát akár egy kisebb területet is tűz alá lehet vele venni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Vízostor

Leírás: A mágus a segítségével vízostorokkal hosszabbíthatja meg a karját. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy rövid koncentráció után kinyújtja a karjait, majd víz veszi azokat körbe és azokból 2-3m hosszú vízcsáp nyúlik ki. Ezzel a mágus bármit megragadhat, de akár valódi ostorként csaphat is vele.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 160

Vízzár

Leírás: A varázslattal a mágus képes egy hatalmas vízgömbbe zárni a célpontját, aki ha sokáig tartózkodik benne, meg is fulladhat. Azonban a varázsló dönthet úgy, hogy szüksége van az áldozatra, így miután az elájult, egyszerűen kiengedheti. Ha a vízgömböt sérülés érné, akkor az újra összeáll.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Víz szeletelő

Leírás: A varázslattal a mágus képes 2-3 vízpengét kilőni, amelyek még akár a sziklákat is átvágják. Nagyon veszélyes varázslat, ugyanis könnyedén ketté lehet vágni vele egy embert.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 210

Dupla hullám

Leírás: A mágus a segítségével két hullámot idéz a víz felszínére, amik egyszerűen csak összecsapják a célpontot. Akár még hajókat is tönkre lehet tenni vele, az embereket pedig egyszerűen csak összezúzza.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 270

Eső teremtés
Leírás: Egy igazán kimerítő varázslat. A segítségével a mágus képes esőt idézni a zónáján belül. Ezáltal eloltja a környező tüzeket, ráadásul a tűzvarázslatokat is meggyengíti.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 320


Buborék Lövés

Leírás: A mágus a varázslattal rengeteg mágikus buborékot lő ki az ellenfele irányába. Az érdekessége, hogy ezek leginkáb tömény vízgolyók, amelyek komoly sérüléseket képesek okozni, illetve elsodorhatják azt, akit eltalálnak.
Varázserő: 360

Vízoszlop

Leírás: A varázslathoz szükség van már meglévő vízre, amelyben a célpontnak benne kell állnia. A varázslattal egy gyorsan forgó vízoszlopot lehet kiemelni a vízből az áldozat lába alatt, ami miután gejzírként feltört, a levegőbe dobja azt.
Varázserő: 380

Víz Akadály

Leírás: A varázslattal a mágus képes a teste körül egy vízburkot létrehozni, ami képes felfogni különböző támadásokat. Kiváló védőmágia, ha tűzzel támadnak ránk.
Varázserő: 250


Last edited by Mystogan on Tue Jun 27, 2017 9:40 pm; edited 4 times in total
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Re: Víz Mágia   Mon Aug 24, 2015 10:28 pm

Víztest

Leírás: A varázslattal a Vízmester képes az egész testét, vagy csak egyes részeit vízzé alakítani. Ezáltal a használó immúnissá válik a fizikai támadásokra. Ha használó úgy akarja, akkor akár forró vízzé is alakíthatja testét.
Varázserő: 500

Gonosz Robbanás

Leírás: A varázsló a környezetében lévő vizet(minimum egy nagyobb tó nagyságú) örvénylőszerűen a magasba emel, majd a keze előtt összesűríti és egy örvénylő vízsugárként kilövi az ellenfél irányába. Ha betalál, akkor könnyedén összetörheti az áldozat csontjait.
Varázserő: 420
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Víz Mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Elemi mágia-
Jump to: