Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Shikigami(Papír) Mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Shikigami(Papír) Mágia   Mon Aug 24, 2015 10:53 pm

Shikigami Mágia
Más néven Papír Mágiának nevezik, ugyanis a segítségével képes a használó éles papír fegyvereket megalkotni, amelyek könnyedén felszeletelhetik az ellenfelet.


Shikigami Báb

Leírás: A varázslattal a mágus képes kisebb tárgyakat papírbabává változtatni, esetleg a semmiből létrehozni azokat. A babák segítségével hosszú távon is lehet kommunikálni, adóvevőként használhatóak.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Papírlövedék

Leírás: A mágus kinyújtja a célpontja felé a karját, majd a mágikus kézpecsétjéből dobócsillagok, esetleg maximum nyílvessző nagyságú papírdárdák repülnek ki a megadott irányba. A csillagok vágási sérüléseket okoznak, míg a dárdák átszúrják a célpont testét.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Shikigami Chakram

Leírás: A varázslattal a mágus egy chakramot hoz létre papírokból, amelyet képes kilőni az ellenfele irányába. Érdekessége, amint kilőtte a használója, képes annak irányát befolyásolni az akaratával.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Papír Másolat

Leírás: A varázslattal a használó képes magából másolatokat létrehozni, amelyek papírból állnak össze. A klón képes harcolni, azonban mágiát használni nem!
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180

Robbanó Papírcsapda

Leírás: A mágus megérint egy adott tárgyat, majd kisebb koncentráció után egy papír jelenik meg azon, amit különböző mágikus pecsétek díszítenek. A használó bármikor képes ezt felrobbantani, de máskülönben csak akkor aktiválódik ha valaki a közelébe ér. A létrehozója varázserejét érzékeli, ezért az ő közelében nem robban, ha ő nem akarja.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Shikigami Örvény

Leírás: A mágus rengeteg papírbabát hoz létre, amelyek kavarogva indulnak el az ellenfél felé. Ha érintkezett a célponttal az örvény, akkor több kisebb örvény jön létre, amelyek komolyabb vágásokat ejtenek a célponton. Közönséges emberek ellen halálos, bár nehéz vértekkel(merev fémpáncélok) késleltetni lehet a halált.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 240

Papírtest

Leírás: A mágus a varázslattal papírvékonnyá változtatja a testét, aminek hatására képes átpréselni magát kisebb réseken. Hátránya hogy szélmágiával könnyedén elfújható az alkalmazó, akár nagy távokra is.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 240

Robbanó Papírfolyam

Leírás: A mágus lábai alatt rövid koncentráció után megjelenik a mágikus pecsétje, majd abból több, rúnával díszített papírcetli indul el a célpont felé. A cetlik csak az áldozat közelében, 1m távolságra válnak láthatóvá, majd ezt követően felkúsznak annak testére és felrobbannak. Közönséges emberek ellen természetesen halálos, a mágusok testét pedig igencsak szétroncsolja sikeres alkalmazás esetén.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 280

Papír Sereg
Leírás: A varázslattal különböző papír állatokat lehet létrehozni. Ezeket leginkább támadásra lehet használni, ugyanis ezek a kreatúrák felrobbanthatóak. A madár formán akár utazni is lehet.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 400

Papír Merénylő
Leírás: Ezzel a varázslattal is egy másolatot hoz létre a mágus, azonban ez már képes lesz a gyengébb papír mágiák használatára(200VE alattiak), ráadásul bármikor felrobban, amikor az alkotója úgy kívánja.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 700


Mester szint:


Shikigami Tánca
Leírás: A varázslattal a mágus képes saját magát és a ruházatát papírlapokká alakítani. Ebben a formában akár még repülhet is, szárnyakat növeszthet a hátára stb. Ezen kívül akár robbanó rúnákkal ellátott papírokat is tud rejteni a papírok közé, ami igazán veszélyes lehet az ellenfelekre, ha közel akarnak férkőzni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 1000

Shikigami Sötétbomba

Leírás: A használó több ezer papírbabát hoz létre, amelyek egyetlen gömbbe tömörülnek. Ezt követően túltöltődnek mágikus energiával, majd lila színben szétrobbannak.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 1300

Shikigami Dühe

Leírás: A varázslattal a mágus képes egy egész folyót robbanó rúnákkal ellátott papírrá változtatni. Az átalakítást követően pedig szabadon felrobbanthatja az egészet. Csak nagyon kevesen képesek túlélni egy ilyen támadást.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 1500
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Shikigami(Papír) Mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Általános Mágia-
Jump to: