Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kártya Mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Kártya Mágia   Mon Aug 24, 2015 10:51 pm

A Kártya mágia egy olyan mágia típus, amihez elengedhetetlenek a mágikus kártyák. A varázslatok csak akkor jönnek létre, ha valaki a megfelelő kártyát alkalmazza.

Kártya Lövedék

Leírás: A mágus az ellenfele irányába mutat, majd a keze előtt megjelenik mágikus pecsétje, amiből rengeteg kártya repül ki. A kártyák könnyedén átvágják a húst.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Altató Kártya

Leírás: A mágus előhúz egy kártyát, majd miután aktiválja a varázslatot, a kártya sárgán világítani kezd és a mágikus energiák elaltatják a célpontot.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Jóslás
Leírás: A mágus kirakja maga elé a kártyáit és ezáltal képes magának, vagy másoknak megjósolni a jövőjét. Pontos képet nem kap a jövőről, csak nagyjából meg tudja mondani, hogy mire számítson. Például valaki meghal a közelében.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120

Hívó Kártya

Leírás: Ez általában speciális kártya párból áll. Két személynek kell 1-1 ilyen lap, ezáltal bármikor képesek beszélni egymással.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Lángoló Kártya

Leírás: A mágus több kártyát hajít az ellenfele irányába, amelyek a varázslat hatására a levegőben lángra gyulladnak. Az éghető dolgokat azonnal lángra gyújtják, élőlényeken pedig komolyabb égési sérüléseket lehet vele okozni(ráadásul a ruhákat is lángra lobbanthatja).
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140

Az Ima Szökőkútja

Leírás: A mágus a földre dob egy kártyát, amin egy szökőkút képe látható. Ezután aktiválja a varázslatot, így a kártyából egy, vagy több vízsugár tör elő. Nagyon hasznos ha tüzet kell oltani, de akár a vízsugárral elmoshatjuk ellenfeleinket.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Jégcsap
Leírás: A varázslattal a mágus kártyájából, vagy kártyáiból 1-1 jégszilánk repül ki. 3-4 lappal már igazán veszélyes lehet. A jégcsapok könnyedén belefúródhatnak az ellenfél testébe, így akár meg is ölhetik azt.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 170

Szélperem
Leírás: A varázslathoz a „Menny” és a „Szél” kártyák szükségesek. Miután a mágus a kezébe vette a lapokat, ellenfele(i) felé suhint egyet, majd a kártyákból masszív szél tör elő. A segítségével könnyedén fel lehet tartani ellenfeleket, de akár hátra is lökhetjük őket.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180

Robbanó Kártyák

Leírás: A varázslathoz 10 kártyára van szükség. A mágus maga elé dobja a lapokat, majd azokból egy erőteljes lángcsóva repül ki.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Kártya Mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Általános Mágia-
Jump to: