Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Sárkányölők

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mystogan
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Sárkányölők   Mon Aug 24, 2015 9:54 pm

Sárkányölők:

A Sárkányölők olyan mágusok, akik egy elveszett mágiatípust, a Sárkányölő mágiát használják. Minden Sárkányölőnek meg van a saját mágiája, mint ahogy minden sárkánynak meg van a saját „eleme”. Minden Sárkányölő teljes védelmet élvez a saját mágiájával, elemével szemben és képes azt elfogyasztani. Így például egy Tűz Sárkányölőt nem lehet semmilyen tűzzel megégetni, illetve képes elfogyasztani azt. Ezen kívül újabb különleges képességük, hogy a különböző érzékszerveik sokkal jobbak, mint az embereké. Tehát a látásuk, hallásuk, szaglásuk nagyon jó.

A Sárkányölők sokkal erősebbé válnak, ha megfürödnek annak a sárkánynak a vérében, akit megöltek. Erre a legjobb példa az első Sárkányölő, Acnologia. Azonban ennek is meg van a maga hátránya. Minél erősebb egy Sárkányölő, annál jobban alakul át sárkánnyá. Ezen kívül minden Sárkányölő(kivéve az Égi) tengeri beteg, nem bírnak semmilyen járművön sem utazni.

3 generációja ismert a Sárkányölőknek:
1. Generáció: Ők azok, akik sárkányoktól tanulták el a tudásukat. A Sárkányerő varázslatot csak nagyon nehezen képesek alkalmazni, leginkább heves érzelmek hatására aktiválódik. Ezen típus használja a Mágia listában található varázslatokat. Azonban csak 5 személy sajátította el az igazi sárkányölő mágiát, mindenki más csak a 2. generáció tagja lehet.

2. Generáció: Ők egyetlen elemi mágiát használó mágusok, akiknek a testükben egy Sárkány Lakrima található. Alap esetben egyetlen mágiatípust használnak. Ha a Sárkányölő képességüket akarják használni, akkor aktiválniuk kell a Sárkányerőt. A Sárkányerő aktiválása után képesek lesznek használni a Sárkányölő varázslatokat, de csak azokat, amelyekhez elég varázserejük van. Ha a Sárkányerő aktív, akkor csak és kizárólag a Sárkányölő mágiát használhatják, a másik mágiájukat nem! Játékos Karakter csak a 2. Generáció tagja lehet!

3. Generáció: Ők azok akik egy sárkánytól tanulták a varázslataikat, de hogy még erősebbek legyenek, Sárkány Lakrima van a testükben. Ők is a hagyományos Sárkányölő mágiát alkalmazzák, azonban már ők is szabadon használhatják a Sárkányerőt.

Kombinált Elemi Mágia
Azok a Sárkányölők, akik már mesteri szinten használják mágiájukat, képesek lesznek elnyelni egy másik elemet és azt felszabadítani a testükben. Ezáltal képesek lesznek kombinálni a Sárkányölő képességüket. Erre a legjobb példa Natsu Dragneel, aki a Tűz és Villám elemmel rendelkezik.
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Sárkányölők
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Világleírás-
Jump to: