Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Mágia Specializáció

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Mágia Specializáció   Mon Aug 24, 2015 9:51 pm

Specializáció

Földvilágban rengeteg mágiatípus található, amelyet a mágusok rendre elsajátítanak. Azonban néhány mágiánál előfordul az, hogy ha valaki mesterien elsajátítja annak minden titkát, sokkal erősebb varázslatokat is képes lesz használni. Azonban ez túl sok időbe telik, éppen ezért nem fordítják azt más mágiatípusok megértésére.

A legszembetűnőbb példa a specializációra a Sárkányölő mágia. Ők csak és kizárólag a Sárkányölő mágiát használják, más mágiatípust nem képesek elsajátítani. Magasabb szinten képesek előhívni a Sárkányerő képességüket, illetve később egy újabb elemet tudnak elsajátítani, amit kombinálhatnak az előzővel.

Maga a specializáció tehát azt jelenti, hogy a mágus képes lesz egy adott mágiatípust mesteri szinten használni, ezáltal megtanulhatja az adott típus mester szintű varázslatait is. Nem minden mágiafajtára lehet specializálódni! Ha valaki mágiaspecializációt választ magának, az más mágiatípust nem lesz képes tanulni később. Így például egy Tűz mágiára specializálódott mágus csak a Tűz mágia varázslatait, illetve mesterszintű varázslatait lesz képes használni.

Unison Raid kivétel: Van egy varázslat, az Unison Raid, amit mindenki elsajátíthat. Ez a varázslat arra alkalmas, hogy minimum két mágus összeadja az erejét és egy erőteljes támadást szabadítson fel.
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Mágia Specializáció
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Világleírás-
Jump to: