Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kronológia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Kronológia   Sun Aug 02, 2015 6:21 pm

Az oldal cselekménye egy bizonyos szintig követi a sorozatban történteket. Íme vázlatszerűen ami már megtörtént(csak a nagyobb eseményeket írom le):

- Lucy csatlakozik a Fairy Tailhez. (X784 Július 4)
- Erza, Natsu, Gray és Lucy összetűzésbe keveredik az Eisenwald-dal.  Az Eisenwald mágusai vereséget szenvednek, többségüket elfogják, azonban Erigor elmenekül. A Lullaby nevezetű furulyát megsemmisítik.
- A Fairy Tail mágusai megoldják Galuna rejtélyét.
- A Fairy Tail-t megtámadja a Phantom Lord. A támadást a Tündérek megtorolják, majd nyílt háború alakul ki a két céh között.
- A Fairy Tail legyőzi a Phantom Lordot, azonban súlyos veszteség éri őket. A Mágikus Tanács bebörtönzi Jose Porla-t. A Phantom Lordot először meg akarják szüntetni, azonban attól tartva, hogy az illegális céhek megerősödnek, nem oszlatják fel a Fantomokat.
- Gajeel Redfox és Juvia Lockser elhagyja a Phantom Lordot, majd a Fairy Tail soraiban kötnek ki.
- Aria-t választják a Phantom Lord új vezetőjének.
- Befejeződik a Fairy Tail újjá építése.
- Erza és társai Akane kényelmét élvezik, egészen addig, amíg meg nem támadják őket.
- A Mennyország Tornyára fényderül, majd a Mágikus Tanács beveti az egyik legerősebb fegyverét, hogy a sziget épületet elpusztítsák. Azonban kudarcot vall a fegyver, végül Natsu és Erza oldja meg a problémát. Jellal és a terve elbukik.
- Ultear megsemmisíti a Mágikus Tanács épületét. A Tanács létszáma ezáltal 4-re csökken.
- Megkezdődik az őszi Aratóünnep, amelyen a Fairy Tail is részt vesz. Magnolia teljesen átalakul erre az időre.
- A Fesztivált megzavarja Laxus és csapata, végül a város igazi csatatérré változik. A Fairy Tail mágusai egymás ellen csatáznak. Azonban ez az állapot sem tart sokáig, ugyanis a Tündérek legyőzik Laxus-t, akit Makarov mester száműz.
- Az "Oración Seis" affér. A Fairy Tail ezúttal az Oración Seis nevezetű illegális Céhhel csap össze, majd sikeresen le is győzik őket. Az illegális Céh legtöbb tagját bebörtönzik.
- Wendy Marvell belép a Fairy Tailbe. (X784)
- Megalakul a Twillight Ogre nevezetű Legális Céh, a Fairy Tailhez közel. Jelenleg még mindig a Fairy Tail a legerősebb Legális Céh, azonban már látványosan meggyengült az utóbbi megpróbáltatások alatt.
- Egy újabb céh alakul meg, a Sabertooth. Mivel új Céhről van szó, mindenki gyengének tartja őket, az igazság viszont teljesen más.
- Edolas "megtámadja" Földvilágot. Az Anima rengeteg mágust beszippant, de a Fairy Tail mágusai sikeresen szembeszállnak az új fenyegetéssel. Végül Mystogan elfoglalja méltó helyét Edolas trónján és megfordítja az Animát. Az életben maradt mágusok vissza kerülnek Földvilágra.
- A Fairy Tail újra megtartja az S Osztályú Mágusok vizsgáját. Nyolc jelentkezőből csak egy léphet az S rangú mágusok közé, azonban a próbát megzavarja a Grimoire Heart. A Tündérek legyőzik Hades-t és az ellenséges céh összes tagját. A győzelem nem tart sokáig, hisz megjelenik Acnologia. A pusztulást a Tündérgömb varázslat akadályozza meg. Ennek azonban ára van: a sziget eltűnik.

X785 - 790:
- A Fairy Tail hanyatlása. Macao Conbolt lesz a céh 4. mestere, míg Wakaba Mine lesz a segédje. A céh minden pénzét arra költi, hogy elveszett társaikat megtalálják. Bisca Mulan és Alzack Conell összeházasodik.
- Megrendezésre kerül az 1. Nagy Mágikus Játékok(X787), majd minden évben egyszer megrendezik.
- Yukino Agria csatlakozik a Sabertooth céhhez.

X791:
- Előkerülnek a Fairy Tail elveszett mágusai.
- A Fairy Tail megnyeri a Nagy Mágikus Játékokat. Ezt követően elszabadul a pokol, hiszen sárkányok törnek a világra(Eclipse Project). Szerencsére sikerül megállítani a pusztítást, az Eclipse Project kudarcba fullad.
- A Tartaros felfedi kilétét és megkezdődik a háború a démonok ellen. Sakál elpusztítja a Mágikus Tanácsot, majd a Tartaros démonai levadásszák a régi tanácstagokat is.
- Kiszabadul az Oración Seis a börtönből. Jellal megküzd a régi sötét céh tagjaival és létrehozza a Crime Sorcerier-t.
- Fiore jelentős része romokban hever. A Fairy Tail és a Sabertooth közös erővel végez a démonokkal.
- Zeref megöli Mard Geer-t és visszaveszi tőle E.N.D. könyvét.
- A Fairy Tail céh feloszlik. A tagok egy része eltűnik, mások átállnak más céhekbe, Makarov Mester pedig az Alvarez birodalomba utazik.

X792 első fele:
- Erza Scarlet lesz a Fairy Tail új mestere.
- Gray Fullbuster csatlakozik az Avatárhoz, hogy kémkedjen.
- Natsu Dragneel megjelenik a Nagy Mágikus Játékon és legyőzi a döntősöket. Lucy segítségével összeszedik a szétszóródott Fairy Tail mágusokat. A céh újra összeáll.
- Az Avatár kultuszt megállítják a Fairy Tail mágusai és a Rúnalovagok. A sötét mágusokat börtönbe zárják.
- A Fairy Tail kiszabadítja Makarovot az Alvarez Birodalomból.

X792 második fele:
- Az Alvarez Birodalom és Fiore háborúba kezd a Tündérszív varázslat megszerzéséért.
- Irene Belserion varázslatának köszönhetően átalakul Fiore. Acnologia is csatlakozik a harcokhoz, mint független 3. fél.
- Irene halálát követően Fiore városai és épületei visszakerülnek a helyükre.
- Az Alvarez Birodalom és Fiore megmaradt csapatai ideiglenesen szövetséget kötnek és együttes erővel harcba szállnak Acnologia-val.
- Acnologia halálos sérülést szerez, de mielőtt tényleg elpusztíthatnánk, elmenekül. Mivel nem találják meg a holttestét, nem nyilvánítják halottnak.
- Zeref visszavonja a csapatait, így az Alvarez Birodalom visszavonul. A háború befejeződik, de tényleges békekötésre nem kerül sor.

X793-794:
- Toma E. Fiore lemond a trónról. Fiore új uralkodója Hisui E. Fiore királynő lesz.
- Újjáépítik az országot, helyrehoznak mindent, amit a háború elpusztított.
- A Crime Sorcerie tagjainak megbocsátják a bűneiket, akik ezentúl új életet kezdhetnek.
- Jellal Fernandes újra a Mágus Tanács tagja lesz.

X795:
A jelen. A világban béke honol. A Mágikus Tanács erős kézzel irányítja Fiore mágusait. Nagyon kevés sötét céh létezik, hamar felkutatják őket és a tagokat bebörtönözik.
Jelenleg még a sebek nyalogatása zajlik, még nem felejtették el a háborút. Hamarosan újra megrendezik a Mágikus Játékokat is.
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Kronológia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Világleírás-
Jump to: