Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kronológia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mystogan
Admin
avatar

Posts : 74
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Kronológia   Sun Aug 02, 2015 6:21 pm

Az oldal cselekménye egy bizonyos szintig követi a sorozatban történteket. Íme vázlatszerűen ami már megtörtént(csak a nagyobb eseményeket írom le):

- Lucy csatlakozik a Fairy Tailhez. (X784 Július 4)
- Erza, Natsu, Gray és Lucy összetűzésbe keveredik az Eisenwald-dal.  Az Eisenwald mágusai vereséget szenvednek, többségüket elfogják, azonban Erigor elmenekül. A Lullaby nevezetű furulyát megsemmisítik.
- A Fairy Tail mágusai megoldják Galuna rejtélyét.
- A Fairy Tail-t megtámadja a Phantom Lord. A támadást a Tündérek megtorolják, majd nyílt háború alakul ki a két céh között.
- A Fairy Tail legyőzi a Phantom Lordot, azonban súlyos veszteség éri őket. A Mágikus Tanács bebörtönzi Jose Porla-t. A Phantom Lordot először meg akarják szüntetni, azonban attól tartva, hogy az illegális céhek megerősödnek, nem oszlatják fel a Fantomokat.
- Gajeel Redfox és Juvia Lockser elhagyja a Phantom Lordot, majd a Fairy Tail soraiban kötnek ki.
- Aria-t választják a Phantom Lord új vezetőjének.
- Befejeződik a Fairy Tail újjá építése.
- Erza és társai Akane kényelmét élvezik, egészen addig, amíg meg nem támadják őket.
- A Mennyország Tornyára fényderül, majd a Mágikus Tanács beveti az egyik legerősebb fegyverét, hogy a sziget épületet elpusztítsák. Azonban kudarcot vall a fegyver, végül Natsu és Erza oldja meg a problémát. Jellal és a terve elbukik.
- Ultear megsemmisíti a Mágikus Tanács épületét. A Tanács létszáma ezáltal 4-re csökken.
- Megkezdődik az őszi Aratóünnep, amelyen a Fairy Tail is részt vesz. Magnolia teljesen átalakul erre az időre.
- A Fesztivált megzavarja Laxus és csapata, végül a város igazi csatatérré változik. A Fairy Tail mágusai egymás ellen csatáznak. Azonban ez az állapot sem tart sokáig, ugyanis a Tündérek legyőzik Laxus-t, akit Makarov mester száműz.
- Az "Oración Seis" affér. A Fairy Tail ezúttal az Oración Seis nevezetű illegális Céhhel csap össze, majd sikeresen le is győzik őket. Az illegális Céh legtöbb tagját bebörtönzik.
- Wendy Marvell belép a Fairy Tailbe. (X784)
- Megalakul a Twillight Ogre nevezetű Legális Céh, a Fairy Tailhez közel. Jelenleg még mindig a Fairy Tail a legerősebb Legális Céh, azonban már látványosan meggyengült az utóbbi megpróbáltatások alatt.
- Egy újabb céh alakul meg, a Sabertooth. Mivel új Céhről van szó, mindenki gyengének tartja őket, az igazság viszont teljesen más.
- Edolas "megtámadja" Földvilágot. Az Anima rengeteg mágust beszippant, de a Fairy Tail mágusai sikeresen szembeszállnak az új fenyegetéssel. Végül Mystogan elfoglalja méltó helyét Edolas trónján és megfordítja az Animát. Az életben maradt mágusok vissza kerülnek Földvilágra.
- A Fairy Tail újra megtartja az S Osztályú Mágusok vizsgáját. Nyolc jelentkezőből csak egy léphet az S rangú mágusok közé, azonban a próbát megzavarja a Grimoire Heart. A Tündérek legyőzik Hades-t és az ellenséges céh összes tagját. (Acnologia nem jelenik meg!
- Eljön az új év: X785.
- Hiába győzte le a Fairy Tail a Grimoire Heart-ot, sajnálatos módon Makarov mester túlerőltette magát és lebetegszik. A Mágiahiány Betegség ágynak dönti az idős céhvezetőt. (X785 Január eleje)
- Erza Scarlet-tet megválasztják az új, vagyis a 4. Mesternek. Erza Scarlet segédjének Levy McGarden-t választja. (X785 Január vége)
- A Sárkányölők távozása; Natsu és Gajeel elvonul, hogy fejlesszék a Sárkányölő mágiájukat. (X785 február)
- Létre jön egy új szekta, az Avatar. Követői Zerefet imádják és szeretnék őt újra a világra szabadítani. (X785 március)
- A béke ideje. A legtöbb céh békés küldetéseket szerez, így a legtöbbjük kezd ellustulni. (X785-től)
- Megrendezésre kerül az első Nagy Mágikus Játékok. Számos céh részt vesz az eseményen, a végeredmény döbbenetes! A Fairy Tail az utolsó helyen végez, míg a Sabertooth nyeri a viadalokat. (X787)
____________________________________________________________________________________________

Jelenlegi helyzet:
X788 Január:
- Földvilágon béke van. A Mágikus Tanács erős kézzel irányítja Fiore mágusait. Nagyon kevés sötét céh létezik, hamar felkutatják őket és a tagokat bebörtönzik.
- Az Avatar egyre több sötét mágust gyűjt össze. Ennek ellenére csak a létszámuk nagy, az erejük még túl kicsi.
- Natsu és Gajeel továbbra sem tért vissza a tanulásból. Gray Fullbuster ideigelenesen elhagyja a Fairy Tail-t.
- A Sabertooth a legerősebb céh az országban. A Fairy Tail-nek anyagi gondjai vannak, a Twilight Ogre gyakran sanyargatja a céhet.
- Elkezdődött a készülődés a második Nagy Mágikus Játékokra.
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Kronológia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Világleírás-
Jump to: