Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tűz Sárkányölő Mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Tűz Sárkányölő Mágia   Sun Aug 23, 2015 10:03 pm

Tűz Sárkányölő

Ezek a Sárkányölő mágusok a Tűz Sárkányok képességeit birtokolják. Képesek tüzet lehelni, teljes védelmük van a tűztől, ráadásul képesek elbájolni a testüket és lángbaborítani azt. Ezeket a varázslatokat nem lehet megvásárolni, egy sárkánytól, vagy másik sárkányölőtől kell megtanulni.

A Tűzsárkány Ordítása

Leírás: A mágus teleszívja magát levegővel, majd tüzet koncentrál a szájába. Ezután képes egy pusztító lángcsóvát kilehelni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

A Tűzsárkány Karma

Leírás: A mágus lángokba borítja a lábait(saját magára hatástalan) majd egy erőteljes rúgást mér az ellenfelére. A varázslat azt a látványt kelti, mintha egy lángoló karom sújtana le.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140

A Tűzsárkány Vasökle

Leírás: A mágus először össze üti az ökleit, majd lángokba borítja valamelyiket. Ezáltal képes nagyon erős ütéseket az ellenfelére mérni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 130

A Tűzsárkány Szárnycsapása

Leírás: A mágus összeüti az ökleit, majd felugrik a levegőbe. A levegőben egy fentről lefelé irányuló csapó mozdulatot hajt végre, miközben egy lángcsóva jön létre mindkét kezéből. A segítségével akár két célpontot is
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 180

A Tűzsárkány Öklelése

Leírás: A mágus egész testét lángokba borítja, majd így ugrik az ellenfelére. Aki nem mágikusan aktív(tehát nem képes varázsolni) azt azonnal megöli, a mágusoknak pedig komoly sérüléseket okoz.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 340

A Tűzsárkány Brilliáns Lángja

Leírás: A mágus mindkét kezébe lángokat gyűjt, majd egy hatalmas lánggömböt hoz létre. Ezután a gömböt az ellenfelére dobja. A varázslat hatalmas pusztítást képes okozni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 600

A Tűzsárkány Könyöke

Leírás: Egy igen vicces varázslat. A segítségével a mágus a könyökéből lángot lövel ki, ami felgyorsítja, illetve erősebbé teszi az ütését. Lényegében kilövi saját magát az ellenfele irányába a mágis.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 120


Mester szint

Sárkányerő
Leírás: A varázslattal a mágus képes átalakulni emberi sárkánnyá. A bőre pikkelyessé válik, a körmei megnőnek, vagy karmokká válnak. A varázslat felerősíti az általános Sárkányölő varázslatokat.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 700


Bársony Lótusz: A Tűzsárkány Ökle

Leírás: Egy igazán erőteljes varázslat. A mágus fényes gömböket hoz létre az öklei körül, majd több száz ütést mér az ellenfelére. Minden egyes találat kisebb robbanást okoz. Nagyon nehéz kivédeni, mivel az ütések nagyon gyorsak, az ereje pedig... épületeket lehet lerombolni vele.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 700

Bársony Lótusz: Robbanó Lángkard

Leírás: A mágus a karjaiba koncentrálja a lángokat, majd forogni kezd. Ezáltal egy lángoló örvényt hoz létre, ami kisebb robbanást okoz, ha hozzáér valamihez/valakihez. Miután a mágus leállt a pörgéssel, egy nagyobb robbanás rázza meg a célpontot.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 800

Bársony Lótusz: Főnix Penge

Leírás: A használatához aktiválni kell a Sárkányerőt! A mágus az egész testét lángokba borítja, majd megragadja az ellenfelét és felrepül vele a magasba, majd földetéréskor ösze zúzza azt. Ez a mozdulat úgy néz ki, mintha egy lángoló nyílvessző hasítana az ég felé. A varázsló esetleg a különböző tereptárgyaknak is neki ugorhat az áldozatával, így igazán komoly sérüléseket képes okozni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 800

A Sárkányisten Brilliáns Lángja

Leírás: A varázslat a Tűzsárkány Brilliáns Lángjának sokkal pusztítóbb változata.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 1000
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Tűz Sárkányölő Mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Sárkányölő Mágia-
Jump to: