Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Nekromancia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Nekromancia   Sun Aug 16, 2015 10:04 pm

Nekromancia

Egyike a Sötét Művészetek ágának. A segítségével uralmunk alá vonhatunk élőholtakat, esetleg elszívhatjuk mások életerejét stb.

Élőholtak irányítása
Leírás: A varázslattal a mágus képes átvenni az irányítást már létező élőholtak felett. Ezek azonban nem lehetnek egy erősebb varázsló irányítása alatt.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Bomlás megfékezése
Leírás: A varázslattal a holttestek bomlását lehet megállítani 1 hétre(utána újra rá kell mondani a varázslatot). Akkor hasznos, ha a Nekromanta szeretne kísérletezni a testtel, vagy egyszerűen csak nem akarja, hogy az élőholtjai oszlásnak induljanak.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Életerőszívás
Leírás: A varázslattal a mágus képes elszívni az élőlények testi energiáit, amelyekkel a sajátját regenerálhatja. Akin használták ezt, az fáradtságot fog érezni, a Nekromanta sérülései pedig begyógyulnak. Esetleg más varázslók Varázserejét is el lehet szívni, de erről külön értesíteni kell a mesélőt(be kell jelenteni). Ekkor a Nekromanta nem a testét gyógyítja be, hanem a Varázserejét tölti fel az elorzott energiákkal.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Bűz
Leírás: A nekromanta átható bűzt képes teremteni a zónáján belüli 5 méter átmérőjű körben. A kör középpontját mindig ő határozza meg. A szag kb. 10* erősebb, mint egy bomlásnak indult tetem és az orrfacsaró bűz hányingert, émelygést okoz minden lényben, aki a körbe kerül és ez alól a varázsló sem kivétel.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Csontlövedék
Leírás: A mágus a kívánt irányba mutat, majd a kezénél megjelenik a mágikus pecsétje, amiből több hegyes csontdarab, csontlövedék repül ki.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Sötét Robbanás

Leírás: A varázslattal a mágus egy tárgyba koncentrálja a sötét energiákat, amelyek szétrobbantják azt. Élőlényeken nem igazán lehet használni, de a varázslattal könnyen félre lehet lökni bárkit.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 140

Sötét Karom

Leírás: A varázslat a célpont alatt aktiválódik. Aktiválás után a sötét energiák lefogják az áldozatot, aki ez által nem képes mozogni. Akár a célpont nyakát is körbe tekerhetjük, hogy később megfolythassuk a varázslattal.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 160

Szellem gúzs

Leírás: A varázslattal a mágus képes gonosz szellemeket összesűríteni, amelyek a kezéből törnek elő, majd rácsavarodnak a kiválasztott célpontra. Amint elkaptak vele valakit, hatalmas fájdalmat okoz neki.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 240

Sötét marok

Leírás: A varázsló a célpontja felé nyújtja a kezét, majd úgy tesz, mintha megragadná a nyakát. A láthatatlan sötét energiák azonnal körülölelik az áldozat nyakát, majd fojtogatni kezdik. Ha a használó úgy kívánja, akkor meg is fojthatja a célpontot, vagy egyszerűen csak fogva tartja vele.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Horror
Leírás: A varázslattal a mágus képes egy 20m sugarú körbe koncentrálni a sötét energiákat, aminek hatására a területen belül tartózkodók rettegni fognak és valószínűleg elmenekülnek.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Sötét pillanat

Leírás: A varázslattal a mágus teljes sötétségbe boríthat egy szobát, amiben elsősorban a mágia használója képes csak látni. Azonban a varázslatot ki lehet terjeszteni úgy, hogy a csapattársak ne érzékeljék a sötétséget.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 230

Csoszogó hordák
Leírás: A varázslattal a mágus képes a környezetében életre kelteni a holtakat. Ehhez azonban mindenképpen szükség van a közelben halottakra. Nagyon hasznos lehet, ha a mágus egy temetőben van. Életre kelti maga körül a halottakat, akik előmásznak a sírjaikból és a varázsló ellenségeire vetik magukat.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Méregfelhő
Leírás: A varázslattal a mágus képes méregfelhőt idézni a környezetében. Aki belekerül a felhőbe, belégzés után azonnal megmérgeződik. Ezzel a varázslattal igazán halálos mérget nem lehet teremteni, inkább csak altató, vagy kábítóhatású.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 200

Zombi Fal
Leírás: A varázslattal a Fekete Mágus képes egy falat előidézni, ami holttestekből áll. Ha valaki megközelíti a falat, a hullák megragadják és megpróbálják megenni az illetőt.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 350

Átokvarázs: Remegő kéz
Leírás: A varázslattal a mágus megátkoz egy személyt, akinek ettől folyamatosan remegni kezdenek a kezei. Fegyvermágusok ellen nagyon hatásos lehet, főleg ha lőfegyvert szeretne használni az illető.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Élőholt teremtés
Leírás: A varázslattal a mágus képes a semmiből csontvázakat, vagy zombikat előidézni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 250

Démoni Birtok
Leírás: A varázslattal a nekromanta egy adott területet átkozhat meg. Ettől kezdve ott az Élet nem kívánatos principiummá lesz; a démoni síkokról megidézett energiák minden élet elpusztítására törekszenek majd. Mindenkitől, aki az érintet területen tartózkodik, vagy oda belép, elvonja az életerőt(kezdetben fáradtságot okoz, később ájulást, majd halált).
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 800


Robbanó Tetem
Leírás: A varázslattal a mágus képes felrobbantani a holtakat. Nagyon hatásos, ha például 4-5 zombi az áldozat közelébe ér, majd felrobbannak. A segítségével csontvázakat, zombikat és közönséges halottakat lehet felrobbantani. A robbanás viszont nem nagyobb, mint 2 méter.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 750
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Nekromancia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Fekete Mágia-
Jump to: