Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Fény Mágia

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Fény Mágia   Sun Aug 16, 2015 9:53 pm

Fény mágia

A Tűz elem para eleme.  A varázsló a segítségével fényt teremthet, illetve manipulálhatja is azokat. Különlegessége, hogy a gonosz és sötét energiákkal átitatott lényekre nagyobb hatással van. „Szent” mágiának is szokták nevezni.


Táncoló fények
Leírás: A varázslattal a mágus képes a környezetében összegyűjteni a fényt, amit különböző módon irányíthat, ezáltal elbűvölhet másokat. Ha van valamilyen fényforrás(nem napfény, hanem világítóeszköz), akkor annak a fényét is lehet táncoltatni.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Fény lámpás
Leírás: A varázslattal egy sárga fényben izzó gömböt hozhat létre a mágus, ami a tenyerében foglal helyet. Ezzel képes maga körül egy 10m sugarú kört bevilágítani.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Tükörvarázs
Leírás: A varázslattal a mágus teste visszaveri a fényeket, ezáltal áttetszővé válik. Egészen addig, amíg nem mozog, addig láthatatlan. Ha a használó mozgásba lendül, akkor a tükröződésnek hála a környezete olyanná válik, mintha elgörbülne.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Fókuszált fény

Leírás: A mágus a segítségével összegyűjti a környezetében a fényrészecskéket, majd azokat egy fénysugár formájában kilövi abba az irányba, amerre mutat. A varázslat komoly égési sérüléseket okoz mindenkinek, akit eltalál, éghető dolgokat pedig képes lángragyújtani.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 110

Vakító fény
Leírás: A varázslattal a mágus maga köré gyűjti a környező fényt, ezáltal elvakít mindenkit, aki körülötte tartózkodik és őt nézi.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 100

Fény penge
Leírás: A varázslattal egy fegyver élét lehet elbájolni, ami sárga, vagy fehér színben fog tündökölni. Minden csontváz, zombi, illetve árnylény, akit ilyen fegyverrel találnak el az azonnal megsemmisül
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 150

Fénypajzs

Leírás: A varázslattal a mágus maga elé idézi a mágikus pecsétjét, ami aranyszínű lesz. A mágikus pecsét ilyenkor minden sötét energiát elnyel, ami eltalálja.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 220

Fénysugár

Leírás: A mágus egy háromszöget formál a kezével, majd egy fehér fénysugarat lő ki az ellenfelére, majd megsemmisíti azt.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 300

Fényeső

Leírás: A varázslattal a mágus képes egyszerre több fénysugarat az ellenfelére lőni, ami komoly károkat okozhat.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 260

Szent düh
Leírás: A varázslattal a mágus képes egy kisebb fénykitörést létrehozni maga körül, amitől a gyengébb élőholtak(csontvázak, zombik, gyengébb árnylények) azonnal megsemmisülnek, az erősebbeket pedig pár kör erejéig megbénítja.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 310

Óriás düh

Leírás: A varázsló a testébe koncentrálja a mágikus energiáit, majd hirtelen szabadjára engedi azokat. Ezáltal egy hatalmas fényrobbanás történik, ami mindent elpusztít, amivel érintkezik.
Elsajátításhoz szükséges Varázserő: 700
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Fény Mágia
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Kódex :: Elemi mágia-
Jump to: