Az Alvarez Birodalom és Fiore újra összecsap, hogy megszerezzék a Lumen Histoire-t. Te melyik oldalra állsz?
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Általános szabályok

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Jellal Fernandes
Admin
avatar

Posts : 98
Join date : 2015-08-02

PostSubject: Általános szabályok   Sun Aug 02, 2015 4:52 pm

Szabályzat

A szabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól! A szabályzat figyelmen kívül hagyásának következményei a játékost terhelik!

A Fórum szabályzat:
1. A játékosok által írt, vagy feltöltött tartalomért a staff nem vállal felelősséget. Ám, ha mégis olyasmit találsz, ami szúrja a szemedet, kérjük azt jelezd felénk!
2. Tartózkodj a káromkodásoktól. Bizonyos szinten meg vannak engedve az obszcén szavak, kifejezések, de senki ne vigye túlzásba a dolgot!
3. Mások vallási, politikai és egyéb nézeteit ne sértsd meg. Tartózkodj a politizálástól stb.
4. Ne vondd kétségbe a staff döntését. Előfordulhat, hogy nem értesz egyet valamiben a vezetőséggel, ezt jelezheted feléjük, de a veszekedést próbáljuk megelőzni és közösnevezőre jutni!
5. Amennyiben a játéktéren 18+-os játékot szeretnél kijátszani, akkor kérjük, hogy látható módon (pl. más színnel) írd oda a hozzászólásod elejére, hogy (18+), így akit esetleg az ilyen tartalom zavar, ki tudja kerülni. Ezen kívül ne vidd túlzásba, ha ilyet játszol! Ha valaki kemény pornót akar játszani, azt kérjük ne itt tegye!
6. Az oldalon akkor kezdd meg a játékot, ha az alap információkat és szabályokat már átolvastad.
7. A regisztráció a karakter nevével történik. Amivel beregisztrálsz, az lesz a karakter neve! Ezt természetesen lehet módosítani, ha indokolt. A regisztrációnál ne pistike 76-ot és hasonlókat adjatok meg!
8. Az avatar mérete 150*200!
9. A hozzászólások írásakor az E/1 és E/3 mód is elfogadott, illetve múlt és jelen időben is írhatsz. Minimum reag 5 sor! Ez nagyon minimális, könnyen lehet teljesíteni!
10. A karakterek nem sérthetetlenek, illetve nem halhatatlanok! Tehát mindenki próbáljon reálisan játszani! A játék során bekövetkezhet karakter halál is, azonban senki sem ölheti meg a másikat csak azért, mert nézeteltérése támadt az adott Felhasználóval.
11. A játéktéren tartózkodj a smiley-k használatától!
Back to top Go down
View user profile http://foldvilaghosei.hungarianforum.com
 
Általános szabályok
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Földvilág Hősei :: Általános :: Szabályzat-
Jump to: